Selecteer een pagina

info

Dalsem Vastgoed is actief in vele segmenten van de vastgoedmarkt

maat
werk

Dalsem Vastgoed is actief in vele segmenten van de vastgoedmarkt, zowel in de bemiddeling, beheer en ontwikkeling van bedrijfshuisvesting.
Gestart met vastgoedmanagement in Zuid-Holland hebben de activiteiten, ontwikkeling en realisatie onroerende zaken zich tegenwoordig uitgestrekt naar de gehele Benelux en Spanje.

Ondanks de voortdurende groei wordt de onderneming nog steeds gekenmerkt door korte communicatielijnen in een heldere organisatie waarbij slagvaardig en flexibel ingespeeld wordt op veranderende economische en maatschappelijke omstandigheden.

De inzichten en ervaringen die wij door de jaren opdeden, zijn een leidraad voor ons handelen. Met dit concept bieden we oplossingen die zowel economisch als maatschappelijk verantwoord zijn.

Dalsem Vastgoed biedt beleggers in vastgoed op doelmatige wijze kwalitatief hoogwaardig vastgoedmanagement. Door onze omvang en expertise zijn wij in staat onze organisatie op dusdanige wijze in te richten dat een optimaal en direct rendement behaald wordt met de aan ons toevertrouwde vastgoedportefeuilles.

Uw vastgoed is bij ons in goede handen.

Wij leveren maatwerk, afgestemd op uw specifieke wensen en mogelijkheden en putten uit onze ervaring en opgebouwde vakkennis zowel op bouwkundig als op juridisch gebied.

Bent u voornemens te gaan investeren in vastgoed en zou u hier graag meer informatie over willen ontvangen dan bent u voor een advies op maat bij ons aan het juiste adres.

Wij staan voor u
klaar

Dalsem Vastgoed BV

Woudseweg 176

2636 AW Schipluiden

06 55 30 84 61