Selecteer een pagina

projecten

Projectontwikkeling is mensenwerk.

visie

Wij hebben een vooruitstrevende visie op onder andere bouwen, wonen, en werken. Als multidisciplinair ontwikkelaar beschikken wij over de know how, de middelen én de managementcapaciteiten om aan vastgoedprojecten een meerwaarde mee te geven.

Geregeld worden nieuwe product-, woonconcepten en productietechnieken daadwerkelijk in de projecten toegepast omdat we oog hebben voor nieuwe ontwikkelingen.

Bij dalsem
Vastgoed heeft men oog voor ontwikkeling

gesprek

Uiteraard zijn wij graag bereid u tijdens een persoonlijk gesprek inzicht te verschaffen in wat wij voor u kunnen betekenen.

Mocht u, ondanks onze pogingen inhoudelijk zo actueel en volledig mogelijk te zijn, toch niet het antwoord op uw vragen hebben gevonden, contacteer ons dan in vertrouwen en vrijblijvend.

i

aankoop

Voor aankoop van bedrijfspanden is Dalsem Vastgoed een volwaardig gesprekspartner. Onze diepgaande kennis van de vastgoedsmarkt en een groot relatienetwerk bieden zekerheid op een mooie deal.

risicodragend investeren

Onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring in de vastgoedmarkt zijn van onschatbare waarde: Van meet af aan geven wij u inzicht in de te nemen stappen en op welke risico’s gestuurd moet worden.

l

Ontwerp oplossingen creëren

Van lekkende kranen tot strategisch en planmatig onderhoud. Samen met u gaan wij om de tafel zitten om in kaart te brengen wat Dalsem Vastgoed voor u kan betekenen.

Beheer

Voor u realiseren wij optimaal rendement uit uw vastgoedportefeuille door optimaal administratief, commercieel en technisch beheer.

Haalbaarheid garanderen

Door risicoanalyses uit te voeren, kunnen uitspraken worden gedaan over de financiële haalbaarheid van de ontwikkeling betreffende de bedachte vastgoed concepten. Deze dienen in evenwicht te zijn ten aanzien van de planambitie, de financiële mogelijkheden en de risico’s.

v

meedenken

Wij denken met u mee om u in complexe projecten te adviseren en betrouwbare inschattingen te maken over haalbaarheid en maximalisering van uw doelstellingen.

Dalsem Vastgoed BV

Woudseweg 176

2636 AW Schipluiden

06 55 30 84 61